• SONY DSC
  • SONY DSC

Over Ons

Geschiedenis
Autopoets Leeuwarden is in april 2011 gestart en heeft zich steeds verder gespecialiseerd in het vak van de autocosmetica. Van normaal autopoetsen naar lak- en kleurherstel tot recent koplampherstel. In de toekomst wil Autopoets Leeuwarden zich ook richten op steenslagreparatie en spotrepair. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

Autopoets leeuwarden is in 2011 opgericht door K.Kootstra. Eerst aan de Marshallweg in Leeuwarden en later aan de Lorentzkade, alwaar het bedrijf nog steeds is gevestigd. Door het wegvallen van één van de zoons in augustus 2015 is besloten Autopoets Leeuwarden van de hand te doen. Dit is gebeurd op 1 december 2015 toen het bedrijf verkocht is aan Dhr P.Oosterloo.

in November 2019 is de onderneming echter wederom van eigenaar gewisseld. Inmiddels runt dhr. Vakha Batajev het bedrijf en is er een aanpassing doorgevoerd in de huisstijl.

Locatie
Lorentzkade 2D
8912 AZ Leeuwarden

Gereedschap
Naast het vele handwerk maakt Autopoets Leeuwarden gebruik van machines die het werk vergemakkelijken en de kwaliteit verbeteren. We blijven de ontwikkelingen op de markt volgen, omdat we ook op dat gebied gebruiksgemak en optimale kwaliteit nastreven.

Middelen
De autocosmetica markt staat niet stil, lakken en materiaalsoorten op moderne auto’s ontwikkelen zich constant. Daarom kiest Autopoets Leeuwarden ervoor deze markt te volgen. Hierdoor kunnen wij uw auto de beste reinigings- en herstelbehandeling geven die mogelijk is.