• SONY DSC
  • SONY DSC

Mogelijkheden

Showroom klaarmaken
Voor garagebedrijven en autohandelaren zorgt Autopoets Leeuwarden ervoor dat de voertuigen die u inruil of inkoopt netjes worden gemaakt. U kunt voor de binnenkant of buitenkant kiezen maar ook een volledige behandeling is mogelijk.

Dieptereiniging
Het komt geregeld voor dat de bekleding van een auto zo vies is dat een speciale reiniging nodig is om de bekleding weer netjes te krijgen. Deze behandeling kan apart worden uitgevoerd maar zit ook bij de eerdergenoemde volledige behandeling inbegrepen

Interieurreiniging
Voor het interieur heeft Autopoets Leeuwarden middelen om het kunststof weer een nieuwe uitstraling te geven,  waarbij de moeilijk bereikbare plaatsen niet worden overgeslagen. Dieptereiniging is bij de interieurreiniging inbegrepen, bovendien worden de vloermatten en de ramen schoongemaakt.

Exterieurreiniging
Na een grondige wasbeurt waarbij ook de deursponningen worden uitgespoten wordt uw voertuig gepolijst met hoogwaardige polijstmiddelen. Autopoets Leeuwarden streeft ernaar zoveel mogelijk krassen te verwijderen en de oorspronkelijke glans van uw voertuig terug te brengen. Bij de reinigingsbeurt worden uw velgen/wieldoppen met velgenreiniger schoongemaakt. Naast het polijsten van de auto worden de kunststofdelen behandeld, zodat de oorspronkelijke zwarte kleur terugkomt. Na het polijsten word uw auto in de was gezet. Meer info hierover vindt u onder het kopje “Auto waxen”.

Kleurherstel
Soms zijn auto’s door weersinvloeden erg verkleurd. Rode auto’s worden bijvoorbeeld roze. In de meeste gevallen is Autopoets Leeuwarden  in staat de oorspronkelijke kleur terug te brengen, door gebruik van speciale polijstmiddelen.  Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van kleurherstel.

Auto waxen
Na het polijsten zetten wij uw voertuig standaard in de wax. Maar er zijn andere hoogwaardige middelen, zoals teflon  of een lakverzegeling. Lakverzegeling is een acryl-laag die machinaal in de lak word gezet. Met een lakverzegeling zit er een meerjarige garantie op de wax laag. Met een goede wax-laag of met lakverzegeling zal vuil minder aan de auto hechten en behoudt de lak langer een hoge glans.

Koplampherstel
Misschien kent u het wel, verkleurde kunststof koplampen die minder lichtbeeld geven en soms zelfs niet meer apk waardig zijn. Autopoets Leeuwarden kan uw koplampen een tweede leven geven door de koplampen te polijsten en te voorzien van een nieuwe beschermlaag. De kosten van koplampherstel zijn vaak maar een fractie van nieuwe koplampen.

Transport
Autopoets Leeuwarden beschikt over een oprijauto die we inzetten voor het halen en brengen van uw voertuig  of deze nu gepoetst moet worden of niet.

Specifieke informatie
Voor oldtimers hebben wij speciale middelen in huis om uw oldtimer te reinigen. Oudere lakken zijn niet te vergelijken met de moderne water-gedragen laksoorten en hebben daarom meer aandacht nodig. Bovendien hebben oldtimers vaak veel chroomdelen die een eigen polijstbehandeling nodig hebben. Autopoets Leeuwarden nodigt bovendien oldtimerclubs uit om zich bij ons aan te melden, zodat we een mooie korting voor hun leden kunnen overeenkomen.

Particulieren
Particulieren zijn bij Autopoets Leeuwarden zeer welkom. We kunnen veel voor u betekenen of het nu gaat om alleen een buitenkant, een binnenkant, alleen een waxbehandeling of toch de complete auto. Wij zullen er alle zorg aan besteden, zodat u tevreden bent. Vergeet hierbij niet onze haal- en breng service

Autodealers en autohandelaren
Voor autodealers en autohandelaren hanteren wij aangepaste prijzen inclusief haal- en breng service. Autopoets Leeuwarden streeft ernaar de auto binnen 24 uur terug te brengen bij de klant. Met het oog op klantvriendelijkheid houden we van een open en eerlijke communicatie met de klant. Op dit moment heeft Autopoets Leeuwarden vijftien bedrijven in het klantenbestand.

Bedrijven
Autopoets Leeuwarden stelt haar service ook beschikbaar voor overige bedrijven die over een wagenpark van één of meerdere voertuigen beschikken en geen tijd hebben om deze voertuigen schoon te houden. Vergeet niet dat uw voertuig een visitekaartje van uw bedrijf kan zijn!