• SONY DSC
  • SONY DSC

Over Ons

Autopoets leeuwarden is in 2011 opgericht door K.Kootstra eerst aan de Marshallweg in Leeuwarden en later aan de Lorentzkade alwaar het bedrijf nog steeds is gevestigd  ,in mei van 2015 is besloten om de proffesionele middelen die gebruikt worden door autopoets leeuwarden via een webwinkel aan de man te brengen onder de naam www.zelfautopoetsen.nl ,  Door het wegvallen van een van de zoons in augustus 2015 is besloten autopoets leeuwarden van de hand te doen ,en www.zelfautopoetsen.nl als een zelfstandig bedrijf onder de leiding van Dhr Kootstra door te laten groeien. Dit is gebeurd op 1 december 2015 toen het bedrijf verkocht is aan Dhr P.Oosterloo en sinds die tijd zijn ww.zelfautopoetsen.nl en autopoets leeuwarden twee aparte zelfstandige bedrijven.

Geschiedenis
Autopoets Leeuwarden is in april 2011 gestart en heeft zich steeds verder gespecialiseerd in het vak van de autocosmetica. Van normaal autopoetsen naar lak- en kleurherstel tot recent koplampherstel. In de toekomst wil Autopoets Leeuwarden zich ook richten op steenslagreparatie en spotrepair. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen.

Locatie
Ons bedrijf bevind zich te Leeuwarden.

Gereedschap
Naast het vele handwerk maakt Autopoets Leeuwarden gebruik van machines die het werk vergemakkelijken en de kwaliteit verbeteren. We blijven de ontwikkelingen op de markt volgen, omdat we ook op dat gebied gebruiksgemak en optimale kwaliteit nastreven.

Middelen
De autocosmetica markt staat niet stil, lakken en materiaalsoorten op moderne auto’s ontwikkelen zich constant. Daarom kiest Autopoets Leeuwarden ervoor deze markt te volgen. Hierdoor kunnen wij uw auto de beste reinigings- en herstelbehandeling geven die mogelijk is.