• SONY DSC
  • SONY DSC

Werkwijze

Polijsten
Polijsten is niets anders dan een minuscuul laagje lak van uw voertuig af slijpen, zodat u weer een egale glanzende laklaag op uw voertuig heeft.  Polijsten wordt gedaan met behulp van een polijstmachine. Bij ernstig beschadigde lakken moet het polijsten soms meerdere malen herhaalt worden. Tijdens dit proces wordt er begonnen met een grof polijstmiddel en wordt er geëindigd met een fijn polijstmiddel. Hierdoor krijgt de laklaag zijn oorspronkelijke glans en gladheid terug.

Diepe vlekken reinigen
Met regelmaat komen er auto’s bij ons in de werkplaats waarvan de stoelen en/of banken erg vies zijn. Door gebruik van niet-schuimende reinigingsmiddelen en een zogenaamde extractiemachine zijn wij in staat de bekleding goed te reinigen. Door de extractie machine wordt het vuil uit de bekleding getrokken, zodat zelfs diepe vlekken verdwijnen.

Kunststof en leer
Het kunststof in uw voertuig, bijvoorbeeld het dashboard of de deurpanelen, kan Autopoets Leeuwarden met speciale middelen weer zo goed als nieuw  maken.  Qua uitstraling worden de kunststofdelen zo goed als nieuw zonder dat het glad word, zoals dat met de meest gebruikte middelen wel het geval is. Door gebruik te maken van apparatuur op perslucht kunnen wij ook de ventilatieroosters en andere moeilijk bereikbare kunststofdelen deze hernieuwde uitstraling geven. Ook uw lederen stoelen en banken behandelen wij met speciale middelen, zodat de leren bekleding van uw voertuig soepel blijft.

Velgen reinigen
Wanneer uw auto bij Autopoets Leeuwarden wordt gepolijst behandelen wij ook uw lichtmetalen of magnesium velgen. Velgen zijn vaak ernstig vervuilt door remaanslag en deze aanslag is niet te verwijderen met normale autoshampoo. Om deze remaanslag toch te verwijderen is er een zuurvrij middel ontwikkeld op alkalische basis welke moeiteloos alle soorten velgen reinigt.  Autopoets Leeuwarden heeft dit middel in huis! Uw velgen worden dus altijd blinkend schoon.